top of page
Coach Juhis-85.jpg
CJ_Team-1.png

REFERENSSIT

Lue CJ-Teamin asiakkaiden tarinat valmennuksista.

Ville Kotka

Ikä: 46

Yrittäjä

Juhiksen valmennuksen kautta sain harjoitteluun tarvitsemaani suunnitelmallisuutta kiireisen yrittäjän arkeen. 

Oikea suhde harjoittelun ja työn välillä toi lisää energiaa arkeen, yöunet paranivat sekä painoa tippui. 

Yhteistyössä Juhiksen kanssa löysimme ratkaisut joiden avulla on helppo tulevaisuudessakin noudattaa terveellisiä elämäntapoja. 

Juhis on vastannut myös yrityksemme työhyvinvoinnista. Yhteistreenit kerran viikossa ja konsultaatio apu ovat nostaneet työntekijöidemme yhteishenkeä sekä kannustanut liikkumaan myös työajan ulkopuolella.

Anna Rantanen

Ikä: 43

Yrittäjä

Aloitin valmennuksen löytääkseni liikunnasta säännöllisyyttä ja iloa.

Juhiksen valmennuksessa olemme keskittyneet erityisesti liikunnan säännöllisyyteen. Olen saanut kausisuunnitelmia, joihin on päivä/viikkotasolla suunniteltu erilaiset liikuntasuoritteet.  

Olen löytänyt liikunnan ilon! Olen saanut tukea itsemyötätunnon kanssa, aina ei tarvitse jaksaa, jos on vaikea hetki. 

Ruokailuun ja veden juomiseen olen myös saanut apua valmennustiimin ravintovastaava Petra Rautakalliolta. 

Juhis on vahva tuki ja turva yrittäjän kiireisessä ja välillä haastavassa elämässä. Juhis osaa olla myötätuntoinen ja samalla tuuppia minua hienovaraisesti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Erityisesti olen ollut tyytyväinen siihen, että Juhis osaa ottaa huomioon minut kokonaisvaltaisesti, eli myös henkisen puolen jaksamisen. Hän ymmärtää ja kannustaa, mutta samalla pitää kiinni hyvinvoinnistani, toisinaan enemmän kuin mihin itse pystyn.

Veera Korhonen

Ikä: 40

Yrittäjä

Muutaman liikkumattoman vuoden jälkeen kynnys palata treenaamisen pariin oli todella suuri. Tulin valmennukseen saadakseni tukea ns. treenikauhun selättämiseen, rutiinien luomiseen ja liikunnallisen itseluottamuksen löytämiseen. 

Sohvaperunasta on kuoriutunut monta kertaa viikossa treenaava tyyppi, joka nauttii liikunnasta monipuolisesti. Olen vahvempi ja jaksavampi ja treeni on ollut isossa osassa myös masennuksesta toipumisessa. 

Yhteistyö Juhiksen kanssa on ollut todella helppoa ja hänen tapansa ohjata on todella kannustava. Olenkin viihtynyt asiakkaana jo muutaman vuoden. Hän on kiinnostunut valmennettaviensa hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa myös henkistä tukea fyysisen ohjauksen lisäksi. 

Juha-Matti on ammattitaitoinen, jämäkkä, empaattinen ja luotettava.  Valmentajan tuki ja kannustus on ollut prosessissa kullanarvoista.

Antti Hacklin

Ikä: 55

Yrittäjä

Valmennukseen hakeuduin lähinnä siksi, että lihaskunto jäänyt hoitamatta koko yrittäjänä olo aikana (30 vuotta) ja sen johdosta paikat on alkaneet oireilemaan. Lisäksi ylipainoa on kertynyt vuosien varrella ja tavoite olisi päästä ns. normaalimittoihin. 

Juhis on tehnyt monipuolisen harjoitusohjelman, jonka sisältö muutetaan aina 3- 4 viikon välein. 

Selkein tulos on harjoittelulla saatu lihasvaivoihin, joista oikeastaan kokonaan päästy eroon. Nyt muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen käsi noussee ilman kipuja pään yläpuolelle. Lisäksi olen huomannut, että harjoituspainoja on jonkun verran voitu nostaa harjoitteisiin, joten pientä kehitystä tullut myös voima puolelle.

Juhis on valmentajana sopivan vaativa, mutta myös huolehtivainen. Yhteiset harjoitukset aina kahden viikon välein, mutta viikoittain kuitenkin kyselee kuulumisia, miten treenit on mennyt ja onko noudatettu suunniteltua ohjelmaa. Ymmärtää myös yrittäjän epäsäännölliset työajat sekä ongelmat ja antaa myös niihin erilaisia muutosehdotuksia, miten arkea voisi hallita paremmin.

IMG_2589.jpg
0ed90373-15fa-4cdd-86b7-c6c16a3e2bf1.JPG
3253D42B-142E-43CF-B942-1AF70F16EF4E 2.JPG
IMG_2588.jpg

Seuraa Coach Juhista

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page