top of page

VALMENNUSFILOSOFIA

Rakkaus omaa työtä kohtaan ja halu auttaa muita saavuttamaan haluamansa tavoitteet ovat tärkeitä arvoja valmennustoiminnassamme. Rehellisyys, ahkeruus ja halu olla vuorovaikutuksessa koko valmennus-suhteen ajan ovat työkaluja joiden avulla saavutetaan tuloksia.

Valmennuksen aikana valmennettava on aina tärkein. Tarkan ja yksilöllisen suunnittelun kautta varmistetaan että harjoittelu on turvallista, hauskaa ja määrätietoista. 

Tiimi joka tekee yhteistyötä taustalla varmistaa että pysyt terveenä, pysyt suunnitelmassa kiinni ja harjoittelu on progressiivista. 

 

Valmennusmenetelmämme perustuvat tutkittuun tietoon. Tieteestä saadut johtolangat määrittävät suunnan, mutta myös kokemuspohjallinen testaaminen on isossa roolissa. Havainnoimalla oman kehon lähettämiä signaaleja ihminen oppii kuuntelemaan, tuntemaan ja kiireisen arjen keskellä tiedostamaan miten kannattaa kuormittaa omaa kehoa ja mieltä.

 

Jokainen on sitä mitä toistaa. Laadittaessa realistinen tavoite, kartoitetaan tavat joiden avulla tavoite saavutetaan. Tavat näyttelevät suurinta roolia kun haluamme saavuttaa unelmiamme. Moni lähteekin liikaa pelkät tavoitteet edellä ilman, että edes huomioidaan tapojen merkitystä. 

Mitkä tavat muutetaan, miten ne muutetaan ja miten paljon kerralla kannattaa muuttaa. Kaikki tämä on yksilöllistä. Valmennuksen aikana tulee ylä ja alamäkiä, niin kuin normaali elämässäkin. Pienistä päivittäisistä tavoista jotka kannustavat tekemään oikeat ratkaisut siivittävät sinut varmemmin haluamiisi tavoitteisiin.

Image by Javier Santos Guzmán

VARAA ILMAINEN TREENI

Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen treenipäivä sinulle! 

Kiitos yhteydenotostasi. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä

Coach Juhis-6.jpg
Anchor 1

Seuraa Coach Juhista

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page